22. 6. 2012

Ostatní zvířata

Z dodatku Domácí mazlíčci (Pets).
Ve hře The Sims 3 Domácí mazlíčci nejsou jen koně, kočky a psi. V sousedství můžete najít jinou zvěř, kterou můžete chytit nebo ji pozorovat.



Seznam ostatních zvířat
  • hadi (psohlavec zelený, užovka proužkovaná, korálovka sedlatá,...)
  • ještěrky (varan, ještěrka, chameleon, agama, starověký drak,...)
  • želvy (želva nádherná, želva ozdobná, želva karolinská,...)
  • hlodavci (veverka, krysa, potkan, rejsek, čipmunk,...)
  • ptáci (kakadu, papoušek šedý, sokol, vrána,...)
  • jeleni
  • mývalové
Jak chytit zvíře
Chytat můžete jen hady, ještěrky, želvy, hlodavce a ptáky. Vyskytují se v sousedství stejně jako kameny nebo semínka. Proto vám hledání velmi ulehčí odměna za body štěstí "Pomocník sběratele" (za 40.000 bodů). Pomocí něho si zvolte skupinu, kterou chcete hledat a po zobrazení mapy sousedství se vám zobrazí ikonky, kde se zvolený druh nachází.
Druhá možnost je chytat zvířata za pomoci kočky. Jakmile se kočka naučí lovit, může chytat všechna drobná zvířata (i ryby). Zvířata se jí automaticky přesouvají do inventáře a může je darovat jinému zvířeti nebo simíkovi. Kočka může chycená zvířata i sežrat.
Třetí způsob je, že si koupíte chovné akvárium nebo klec a zaplatíte za doplnění akvária určitým zvířetem. 

Akvária a klece
Pro každý druh je vyhrazeno jiné akvárium nebo klec v nichž může být vždy jen jedno zvíře. Chcete-li mít tedy sbírku např. všech hlodavců, potřebujete pro každého živočicha klec.
Vaše chycené zvířátka si můžete pojmenovat a můžete si s nimi hrát. Nenechte je dlouho u sebe v inventáři, protože vám po čase utečou. 
Akvária a klece je třeba čistit a dávat svěřencům čistou vodu a čerstvé krmení.
Když zvířata v kleci zemřou, klec uvidíte jako prázdnou - zvířátka nemají žádné hrobečky (žadní duchové).

Interakce se zvířaty
Kočky mohou zvířata v klecích pozorovat a pokusit se je ulovit. Pokud je mají v inventáři, mohou je pustit, sežrat nebo darovat.
Simíci si mohou se zvířaty hrát, dávat jim jména, nosit je všude sebou, zobrazit si o nich informace, vypustit je na svobodu a nebo naučit ptáky štěkat (jen tzv. velké ptáky).

Mývalové a jeleni
Jelena potkáte kupodivu všude ať už jde o pláž, rybářské místo nebo rušnou ulici u radnice. Prohopkají kolem vás a zase zmizí v polích za městem. Jeleny můžete pozorovat nebo si nechat očichat ruku. Jeleni jsou velmi plaší a budou se vás bát a utíkat před vámi. Nelze je adoptovat.
Mývalové jsou potvůrky, od kterých může chytit blechy pes, kočka nebo i simík. Pak nikomu nezbyde nic jiného, než skočit do vany a vydrhnout se.

Mývalové se toulají městem a velice rádi kradou jídlo mazlíčkům, rozcupovávají noviny, perou se s ostatními zvířaty a přehrabují se v popelnicích. I s mývalem se ale může pejsek, kočka, kůň nebo simík skamarádit nebo nenávidět.


Zdroj obrázků: www.spong.com; www.simicijsoufajn.blog.cz; www.capsulecomputers.com.au
Zdroj videí: www.youtube.com
Prosím, NEKOPÍRUJTE práci mou ani práci ostatních.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...