18. 6. 2012

Duchové

Jak vytvořit hratelného ducha

Potřebujete živého simíka, který má v inventáři (popřípadě na pozemku) urnu se zemřelým simíkem, ke kterému měl nějaký vztah. Poté počkáte na příležitost z Výzkumného ústavu. Až ji dostanete, odnesete tam urnu a oni vám vrátí buď normálního živého simíka (ale to se povede jen velmi zřídka) nebo ducha, který se přidá do vaší domácnosti.
Barvy duchů: zde



Lektvar ducha

Pokud si chcete vyzkoušet, jak se za ducha hraje, vymyslete lektvar u chemického stolu (datadisk Povolání snů). Když lektvar vypijete, váš simík se na čas promění v ducha.

Lovec duchů

Nové povolání z datadisku Povolání snů (Ambitions). Probíhá to tak, že se zaregistrujete jako lovec duchů. Pracujete vždy přes noc a jezdíte domů k simíkům, kteří si vás zavolali. Za dobře odvedenou práci dostáváte odměnu, takže nemusíte vyžít jen z týdenní mzdy.

Duchové zvířat

Jestliže vám zemře domácí mazlíček (ať už kočka, pes nebo kůň), zbyde vám po něm náhrobek. Jejich duch pak může mít 2 barvy: červenou a modrou. Červený duch je zlý a modrý je hodný.

Hřbitov

Nejvíce duchů se bude nejspíše vyskytovat na hřbitově (pokud si u vás na zahradě nevytvoříte svou vlastní rodinou hrobku). V mauzoleu je interakce "zvládnout mrtvé" a až simík z mauzolea vyběhne, v inventáři bude mít všechny urny se zemřelými simíky, se kterými jste se v mauzoleu potýkali. Ty pak můžete umístit na hřbitově nebo si je sobecky ponecháte v inventáři. A pokud chcete vytvořit u vás doma rojiště duchů, umístěte je na svůj pozemek.

Módy pro vytvoření hratelného ducha

(módy netestuji ani s nimi nehraji, pokud s nimi máte problém, řešte na příslušném odkazu)
SimTransformer (jako obraz na stěně) - http://linna.modthesims.info
MasterController (módy pro všechno) - odkaz, návod a vše potřebné zde

Ostatní módy

Medvídek Dexter (vyberete způsob smrti) - http://www.modthesims.info

Zdroj obrázků: www.simszone.cz a www.sims.wikia.com
Prosím, NEKOPÍRUJTE práci mou ani práci ostatních.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...